Cocktails & snacks / part I.

 

3_b

EN

After this little time I haven’t posted, now I’m introducing this new project, collaborating with the Budapest based molecular cocktail bar, WarmUp (here you can check their Facebook site). They created fantastic drinks from high quality ingredients, everything is sugarfree and the fruits are not from juices. Every cocktail can be ordered in an alcoholic version as well, from pure and quality drinks. I’m presenting my vegan snacks that will be available in the bar, for a week, soon! The date is kept in secret yet, but not so long!

So this pair is a cinnamon-plum drink that is incredible option for even raw-foodist while going out with friends. If you rather want to try the alcoholic version, it is made with a specilal spicy rum, that is also delicious, I tried both. My party snack is an interesting alternative for salted peanuts: the crispy roasted chickpeas with thyme! Heavenly combination, I promise!

 

1_2

 

 

HU

Ezután a rövid szünet után, végre egy új projekttel jelentkezem! Ezennel bemutatkozik a WarmUp Koktél bárral közös kollaborációnk! A WarmUp egy Budapesti molekuláris koktélbár (ITT megnézhetitek a Facebook oldalukat), fantasztikus italokat készítenek kitűnő minőségű alapanyagokból. Az italok kérhetőek cukormentesen, és valódi gyümölcsökből készítik őket! Mindegyik koktélt kérhetitek alkohol mentes és alkoholos változatban is.Én pedig ezekhez az italokhoz készítek vegán zöldséges és gyümölcsös snackeket, csipegetnivalókat. Az ételeimet hamarosanelérhetőek lesznek egy hétre a WarmUpban, így Ti is végre megkóstolhatjátok őket! A dátum egyenlőre titok, de nem sokára felfedem!

Tehát ez az étel és ital páros egy fahéjas szilvás gyümölcsös frissítő, amit akár nyersevőként is remek opció lehet, ha társasággal nekivágtok az éjszakának. Ha mégis az alkoholos változatot próbálnád ki, azt egy minőségi fűszeres rum hozzáadásával készítik. Én mindkettőt kipróbáltam, nagyon finomak, biztosíthatom. Az én parti snackem pedig egy izgalmas alternatíva a megszokott sós mogyoró helyett: ropogós sült csicseriborsó kakukkfűvel! Isteni kombináció!

Egészségetekre:)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s