Raw pea& pistachios salad / Pisztáciás nyers borsó saláta

0

EN

I love eating peas raw, much better than cooked./ If you do not like it that way, it can made with boiled peas too / Now this salad has the combination of the fresh spring peas and crispy pistachios. The pistachos “pesto” is made with a mortar. You just need to crush the ingredients together, and mix it together with the peas. I served it with zucchini slices. You need the followings:

  • 200 g green peas
  • 1 clove of garlic
  • 30 g pistachios
  • some persil
  • a little lemon juice
  • oregano
  • himalaya salt, chili flakes, white pepper

 

That’s all! Enjoy your quick meal!

 

00HU

Imádom a zöldborsót nyersen enni, sőt szerintem finomabb is mint párolva. /Ha Te nem így gondolod, próbáld ki a receptet párolt borsóval!/  Ez a saláta szuper kombinációja a ropogós pisztáciának és a zsenge tavaszi zöldborsónak. A pisztácia “pesztót” mozsárban készítettem el, egyszerűen csak össze kell törni benne az összes hozzávalót, majd összeforgatni a borsóval. Cukkíni szeletekkel tálaltam. A következőkre lesz szüséged:

 

  • kb 200 g zöldborsó
  • 30 g pisztácia
  • 1 gerezd fokhagyma
  • kevés friss petrezselyem
  • kevés citromlé
  • oregáno
  • himalaya só, fehérbors, chili pehely

És kész is!  Jó étvágyat ehhez az express salátához!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s